Pontrendszer

     Hogyan működik az olcsokave.hu pontrendszer?

A rendszer a korábbi vásárlásokat veszi alapul, és az ott elköltött összeg után ad pontokat a regisztrált vásárlóinknak, melyet a későbbiekben levásárolhatnak.

Fontos, hogy csak a regisztrált vásárlóink nevén tudjuk jóváírni a pontokat!

Minden elköltött 100 forint után 2 pontot kap a vásárló, azaz ha 10000 forint értékben vásárolt korábban, akkor 200 pont íródik jóvá a nevén azt követően, hogy teljesítettnek minősítjük a rendelését. Teljesítettnek tekintjük azokat a vásárlásokat, melyek kézbesítésre és kifizetésre kerültek.

1 hűségpont 1 forintnak felel meg, azaz például ha valaki egy 1000 forintos terméket szeretne megvásárolni, és egy korábbi vásárlása után 700 pontot kapott, akkor a termék 300 forintjába fog csak kerülni 1000 forint helyett. A vásárlások után jóváírt pontok beváltási ideje 1 év, 1 évet követően a pontok elévülnek.

A pontokkal szabadon lehet gazdálkodni, bármely termék vásárlásánál fel lehet használni webáruházunk felületén.

Honnan tudom hogy hány pontom van?

Minden regisztrált vásárlónak automatikusan jár a hűségpont a vásárlásai után, a pontok azt követően kerülnek jóváírásra, hogy azt teljesítettnek tekintjük és elküldtük a megrendelőnek. A jóváírt pontokat megtekinthetik a felhasználói fiókjukra kattintva a Hűségpontokra kattintva. A nem átvett vagy visszaküldött csomagok után nem jár hűségpont, azokat töröljük rendszerünkből.

 

Extra hűségpontok lehetőség

Változó időközönként szeretnénk premizálni különböző termékcsoportjaink vásárlóit, ezért azokra a termékcsoportokra extra hűségpontokat adunk. Az extra hűségpontokat a teljesítettnek minősítést követően írjuk jóvá utólag a regisztrált vásárlóink rendelésében.

Az extra hűségpontokról és az aktuális akciós termékcsoportról Facebook oldalunkon és a webáruházunk kezdőlapján tájékozódhat.