Blog

Kávékultúra
Receptek
Szűrés törlése
Isteni kávés recept az ünnepi asztalra! - Kávés-diós sütemény
28
Márc

Élsz-halsz a legfinomabb kávés receptekért?! Akkor ezt az ünnepi desszertet neked találták ki!

Nemsokára itt a húsvéti hosszú hétvége, ahol végre minőségi időt tölthetünk a családdal és kipihenhetjük a hétköznapok fáradalmait. Ha szeretnél egy isteni finomságot készíteni az otthoniak vagy a vendégek számára, akkor ajánljuk legújabb kávés receptünket, ahol kedvenc koffeines italodat most egy ínycsiklandó sütemény formájában próbálhatod ki. Szerintünk hiba lenne kihagyni a dupla ízélményt, így a sütemény fogyasztását mindenképpen a kedvenc kávéddal javasoljuk!

Vágjunk is bele!

A kávé ízjegyeinek nyomában - Latin-Amerika termőterületei
21
Márc

Te hogyan írnád le a kedvenc kávéd ízét? Frissítő citrusos, zamatos gyümölcsös, lágy csokoládés vagy pörkölt, mogyorós aroma. Ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel találkozhatsz egy-egy kávé leírását olvasva. De mit jelentenek ezek a tulajdonságok? Egyáltalán mitől függenek a kávé ízjegyei? Új blogcikkünkben ezt igyekszünk körbejárni, valamint meginvitálunk Latin-Amerika elbűvölő világába, amely során megismerheted a legnépszerűbb termőterületeket és kávékülönlegességeiket is!

Tavaszváró kávé recept - Levendula Latte
22
Febr

Tavaszváró kávé recept az azonnali jókedvért?! Az ragyogó napsütésnek és melegebb időnek köszönhetően, lassan mindenki szívébe elérkezik a megmásíthatatlan, könnyed tavaszi hangulat. Az évszak legnagyobb csodáira – az illatos virágokra és vibráló színekre – ugyan még picit várnunk kell, de legújabb kávé receptünkkel akár otthon, a négy fal között is megidézheted ezt a játékos, fesztelen hangulatot. Ha mindezt még fokoznád, akkor irány a terasz, a kert vagy pedig a legközelebbi park, ahol a természetben töltekezve tudod elfogyasztani ezt a kávékülönlegességet!